NIEUWS

Vier mee: Books 4 Life bestaat 15 jaar!

10 februari 2020

In 2005 is Books 4 Life opgericht in Tilburg. 15 jaar later zijn we zes winkels sterk en groeit onze naamsbekendheid én de omzet. Alle reden dus voor een feestje!

Op zondagmiddag 15 maart 2020 organiseert de winkel in Tilburg (waar het allemaal begon) een feest op een bijzonder locatie: de Kennismakerij in de LocHal in Tilburg.

Het wordt een middag vol interessante lezingen en interviews met toonaangevende schrijvers en journalisten, de uitreiking van de jaarlijkse donaties aan Amnesty International en Oxfam Novib, en muzikale poëzie. Meer weten of direct een kaartje regelen? Check hier het event op de website van Books 4 Life Tilburg en klik hier om direct een gratis kaartje te regelen.

Ook voor klanten doen de winkels iets leuks: tot aan de lustrumviering op 15 maart krijgen klanten in de winkels van Books 4 Life bij iedere aankoop (v.a. €10 euro) een lot. Dat betekent niet alleen een goed boek kopen (voor het goede doel), maar ook nog eens kans maken op bijvoorbeeld tickets voor de Efteling of een hotelovernachting voor twee personen. De trekking van de loten is op 15 maart in de LocHal in Tilburg.

Tip! Op 15 maart is het de laatste zondag van de Boekenweek en dat betekent gratis reizen met de trein met het boekenweek geschenk.

Leuk weetje: wij zijn niet de enige die trots zijn op ons derde lustrum: kijk hier naar felicitaties van bekende schrijvers, goede doelen én roodkapje. En klik hier voor een filmpje van Omroep Tilburg met oprichtster Laura van Waas.