NIEUWS

Books 4 Life in coronatijd

11 mei 2020

De coronacrisis heeft impact op iedereen. Wereldwijd. Een ding is voor ons duidelijk: wij gaan waar mogelijk door met ons werk en met het doneren aan onze goede doelen. Juist nu hebben zij onze steun hard nodig.

> Wat betekent dit in de praktijk voor de winkels van Books 4 Life?

Alle openingstijden zijn aangepast. Sommige winkels zijn tijdelijk gesloten. Dit zal regelmatig wijzigingen in de komende maanden. Kijk vooraf dus goed op de website of social media van de betreffende winkel voor de meest actuele informatie. Dan staat u niet voor een dichte deur!

Daarnaast verkopen de winkels zoveel mogelijk via hun online kanalen: zoals Boekwinkeltjes.nl en Bol.com. Ook zijn er verschillende andere creatieve initiatieven in ontwikkeling om tweedehands boeken, ook nu, beschikbaar te maken voor een breed publiek.

Dat Books 4 Life niet stil staat blijkt maar weer in Groningen: per 1 mei is de winkel verhuisd binnen het winkelcentrum in Paddepoel. Met aangepaste openingstijden en maatregelen zijn zij vooralsnog geopend!

Blijft u ons steunen? Dan blijven wij ons inzetten voor goede doelen, hergebruik van boeken en een zinvolle tijdsbesteding voor vrijwilligers.