NIEUWS

Ruim €100.000 voor goede doelen!

2 april 2017

Books 4 Life gaat als een speer! Er is wederom een record verbroken: dit jaar wordt ruim €100.000 gedoneerd aan goede doelen. Dit is de opbrengst van het jaar 2016, bijeengebracht door de Books 4 Life winkels in Nederland. Een prachtig bedrag!

Vaste goede doelen Amnesty International en Oxfam Novib waren zeer blij met hun deel van dit bedrag. Elk jaar doneert Books 4 Life 25% aan elk van hen en de overige 50% wordt door de winkels op lokaal niveau weggegeven. Check de websites en social media van de winkels om te zien welke mooie projecten en doelen zij hebben uitgekozen dit jaar.

Hieronder ziet u Nicolette Matthijsen namens Oxfam Novib en Roland van Veen namens Amnesty International, nadat zij hun cheques hebben ontvangen uitgereikt door Rosa Doreleijers van het landelijk bestuur van Books 4 Life.

Op zondag 2 april 2017 vond de landelijke uitreiking van donaties plaats in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. De winkel van Books 4 Life Amsterdam had een verrassend leuk programma in elkaar gezet rondom het thema van de Boekenweek 2017: Verboden vruchten.